Дружеството

Устойчивост и регулации

Устойчиво управление

Устойчивост, която РАБОТИ!

Ние разбираме устойчивостта като цялостна концепция, която прави компанията ни като цяло по-устойчива, а оттам и по-приятна за живеене.

  • Устойчиво управление: Идеята за устойчивост се реализира във всички области на компанията – като се започне от логистиката и се стигне до продажбите.
  • Зелени продукти и устойчиви услуги
  • .

  • Устойчиво подпомагане
  • на служителите.

  • Ангажираност в социалните мрежи
  • Енергия, климат и околна среда – с нас и нашите клиенти
  • .

С много индивидуални проекти в тези тематични области ние подобряваме и развиваме бизнес процеси, които подобряват сътрудничеството с нашите клиенти, сплотеността в компанията и екологичното съзнание на всички нас.

Спазването на изискванията е с най-висок приоритет

Спазването на изискванията е с най-висок приоритет в Kellner & Kunz и в RECA Групата, заедно с високите стандарти за качество, активното опазване на околната среда, както и устойчивостта в управлението, в отговорността на служителите и във всички оперативни процеси.

Управителните съвети на Kellner & Kunz AG и изпълнителните директори на всички дружества от групата RECA са изрично ангажирани с лоялната конкуренция, както и със спазването на всички приложими национални и международни закони, по-специално по отношение на корупцията, подкупите и определянето на цени, които се отхвърлят строго и не се толерират по никакъв начин. Kellner & Kunz AG има набор от насоки, в които недвусмислено са формулирани съответните правила за поведение. Всеки служител е информиран за това и съответно обучен.

Ефикасни насоки и защитни мерки.
Ефективните насоки за безопасност, адекватната организация за безопасност, както и хората, които спазват и използват тези насоки, са решаващи фактори за безопасност и трябва да подпомагат успешното развитие на компанията!

Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel Vorstand Mag. Astrid Siegel
Отговорник за нормативната уредба на RECA Групата и Борд на директорите, Kellner & Kunz AG

“Спазването на правилата е с най-висок приоритет във всички области на нашата компания. Постоянното обучение на служителите по нормативната уредба и системата за вътрешен контрол гарантират спазването на правилата и законите.”

Маг. Астрид Зигел
Преглед
Екологичен материал за опаковки
Устойчиви транспортни кутии
Устойчива услуга
Политика за екологосъобразни продукти
Енергия, климат и околна среда
Преглед
Екологичен материал за опаковки
Екологичен материал за опаковки

Стоките, които се доставят в централния склад във Велс, трябва да бъдат правилно опаковани от нашите доставчици, за да се предотвратят повреди. Поради нарастващите количества стоки, количеството на опаковъчните материали също непрекъснато нараства. На пръв поглед транспортната опаковка се превръща в безполезен отпадъчен материал, чието изхвърляне води до разходи.

Но не и в Kellner & Kunz. С машината за рециклиране на опаковки от опаковките се създава материал за пълнене, който се използва за собствена доставка на пратки на компанията. При този процес картонените кутии се раздробяват и се пълнят във възглавници, които след това се използват като пълнеж за защита на превозваните стоки. По този начин опаковката е изработена изцяло от хартия, а не от пластмаса. Когато сега клиентът отвори пакет от нас, той няма да намери хартиени ленти като материал за пълнеж, а чисти възглавници, които може да използва повторно или да изхвърли като отпадъчна хартия.

Екологичният опаковъчен материал създава удовлетворение на клиентите и намалява разходите за пълнене и изхвърляне, така че ситуацията е печеливша за всички.

Устойчиви транспортни кутии
Устойчиви транспортни кутии

Стабилността на транспортната опаковка играе важна роля по отношение на годността на услугата за доставка на пратки. В хода на разширяването на логистиката беше въведен нов процес на опаковане, щадящ околната среда. Кашоните се изрязват до оптималния размер преди транспортиране и по този начин материалът за пълнене се намалява значително. Благодарение на по-компактната опаковка има и по-малко повреди при транспортиране, което води до по-голяма удовлетвореност на клиентите, т.е. ситуация WIN-WIN.

Устойчива услуга
Устойчива услуга

Устойчиви услуги при управлението на C-компоненти:
Многобройните иновативни и добре обмислени системи за обслужване допринасят за екологосъобразното използване на ресурсите. Новите технологии и постоянното развитие на ефективни системи са в центъра на вниманието и допринасят за устойчивостта.

Система за измиване на контейнери: Системи RECA KANBAN с контейнери за многократна употреба.
Основата на нашата система RECA KANBAN са екологичните контейнери за многократна употреба. С тях се избягва използването на опаковъчен материал и се осигурява оптимално използване на пространството по рафтовете. За да може контейнерите да се използват повторно, те се почистват по екологичен начин в нашата собствена миялна инсталация KANBAN и се връщат обратно в системния цикъл

Политика за екологосъобразни продукти
Политика за екологосъобразни продукти

С нашата екологично ориентирана продуктова политика искаме да осигурим оптимални ползи за клиентите и най-вече да опазим околната среда. При това ние сме загрижени да използваме най-добрите налични техники за опазване на околната среда. В нашата продуктова гама RECA поставяме голям акцент върху екологичните подобрения и възможността за рециклиране (примери: химическа линия H1, системи за пълнене на химикали).

Управление на опасни вещества
Професионалното управление на опасни вещества е основна грижа за нас. Това включва класифициране и етикетиране на химикалите в съответствие с регламента GHS, информационни листове за безопасност, добросъвестна оценка на риска на химико-техническите продукти, съхранение на опасни вещества и постоянно обучение на служителите.

Иновациите в продуктите създават ползи за клиентите
RECA има ухо директно към пазара и тази близост ѝ позволява да разработва сложни продукти. Върхът на тази история на успеха е линията тресчотки RECA, която спечели наградата за дизайн за 2017 г. Затова новата тресчотка RECA убеждава с уникална комбинация от качество и иновация – истински устойчив инструмент!

Енергия, климат и околна среда
Енергия, климат и околна среда

В Kellner & Kunz се предприемат много устойчиви и екологични мерки.

Използване на централно отопление.
Използвайки централно отопление, ние сме пионери в опазването на околната среда и устойчивостта. Преминавайки към централно отопление, ние дадохме пример на много големи компании във Велс.

Охлаждаща система с използване на подпочвени води
За да се осигури устойчива климатизация на пристройката на улица Маркусщрасе, е избрано използването на подпочвени води. Охлаждащата система, проектирана с охлаждане с вода от кладенец, е много по-благоприятна по отношение на потреблението на електроенергия от обичайното производство на охлаждаща вода с въздушно охлаждане на хладилна машина. Икономиите на електроенергия са показани в сравнително изчисление между конвенционалната технология и избраната охладителна система с използване на подпочвени води. Чрез използването на подпочвени води могат да се спестят общо 102 500 kWh. Това съответства на годишното потребление на електроенергия от 20 еднофамилни къщи.

Енергоспестяващо поведение
С няколко мерки всеки може да допринесе за пестенето на енергия на работното място и по този начин да опази околната среда. Служителите ни непрекъснато се информират и информират за пестенето на енергия чрез различни медии. Това включва например разумно използване на климатика, отоплението и осветлението. Изключването на екраните, компютрите и принтерите всеки ден в края на работния ден е нещо обичайно във всеки отдел.

Контакт
Контакт
Затоври
трябва да приемете бисквитките, за да използвате този формуляр
Вашето лице за контакт:
Река България
Река България
Марио Иванов
Марио Иванов
Търговски Представител, гр.София
Николай Исаев
Николай Исаев
Търговски Представител, гр.София
Тодор Петков
Тодор Петков
Търговски Представител, гр.Пловдив
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Търговски Представител, гр.Пловдив
Радослав Бобадалиев
Радослав Бобадалиев
Търговски Представител, гр.Шумен
Христо Димитров
Христо Димитров
Търговски Представител, гр.Казанлък
Калоян Гюрецов
Калоян Гюрецов
Търговски Представител, гр.Плевен
Александър Чоканов
Александър Чоканов
Търговски Представител, гр.Плевен
Божидар Лалчев
Божидар Лалчев
Търговски Представител, гр.Стара Загора
Владислав Великов
Владислав Великов
Търговски Представител, гр.Бургас
Юлия Генчева
Юлия Генчева
Администрация
Владислав Петков
Владислав Петков
Търговски Представител, гр.София
Красимир Методиев
Красимир Методиев
Търговски Представител, гр.София
Драгомир Манчев
Драгомир Манчев
Търговски Представител, гр.София
Петя Цанкова
Петя Цанкова
Администрация
Никола Паунов
Никола Паунов
Регионален Мениджър, обл.Пловдив
Ралица Дичева
Ралица Дичева
Администрация
Красимир Дончев
Красимир Дончев
Генерален Директор, Река България
Моля, потвърдете, че не сте робот!
Благодарим Ви за съобщението!
Вашето лице за контакт ще се свърже с Вас скоро.

Целият ни асортимент
сърфиране онлайн

Инструменти
Инструменти
към Каталога
Скрепителна техника
Скрепителна техника
към Каталога
Строителство
Строителство
Download
цялата медийна библиотека
цялата медийна библиотека
изтегли Брошурите