Награди

Нашите услуги

Национална награда за работодател, който подкрепя семейството

На 14 ноември 2017 г. във Виена се състоя церемонията по връчването на държавния сертификат “Професия и семейство”. Гордеем се, че сме първата компания в нашия бранш, която получава тази награда, и че досегашният ни ангажимент е признат и от външни страни.
>> прочетете повече

Учебно предприятие с държавно отличие

През октомври 2014 г. Kellner & Kunz получи австрийския национален герб за изключителните си постижения в областта на обучението на стажанти. Знакът за качество “Учебно предприятие с държавно отличие” е сигнал за младите хора и техните родители, че стажантите получават добро обучение в Kellner & Kunz.

Ние сме партньори BBG Bundesbeschaffung

Kellner & Kunz и BBG имат споразумение за партньорство от май 2016 г. Bundesbeschaffung GmbH (BBG) е доставчик на услуги за закупуване за публичния сектор. Чрез своите договори BBG предоставя на администрацията около 960 000 продукта и услуги. Клиенти на BBG са не само федералните служби, но и всички федерални провинции и всяка трета австрийска община. Голям брой външни компании, университети и здравни заведения също вече използват услугите на BBG.

Награда Хермес за логистика 2014

Kellner & Kunz получава наградата Hermes Logistics Award 2014 в категорията “Устойчивост” от Австрийската федерална икономическа камара. Наградата за транспортна логистика HERMES е редовната награда за изключителни постижения в австрийската транспортна и логистична индустрия и е една от най-желаните награди в Австрия.

и у а о: Награда от Търговската камара на Горна Австрия за образцово обучение на стажанти

и у а о означава иновации, устойчивост, ангажираност и ориентация. Наградата беше връчена на Kellner & Kunz за примерен ангажимент към обучението на стажанти. С тази награда Търговската камара на Горна Австрия отличава компании, които предлагат изключителни услуги в областта на обучението на ученици и се отличават с над средния процент награди на финалните изпити за ученици.

Complemento 2012: награда за социална ангажираност

На официалната церемония по връчването на наградите Complemento 2012 на Асоциацията на хората с увреждания компанията е отличена в категорията за бизнес. Kellner & Kunz AG демонстрира социална ангажираност със своята интегративна политика за заетост и интегрира хората с увреждания в компанията по образцов начин.

Финалист на Австрийската награда за логистика VNL 2012

Всяка година най-голямата австрийска платформа за покупки и логистика Verein Netzwerk Logistik (VNL) присъжда Австрийската награда за логистика. Kellner & Kunz представи новоразработената система RFID-KANBAN – в комбинация с новопроектирани процеси в интралогистиката – в категорията “Най-добро иновативно логистично решение, основано на партньорство” и получи правото да се причисли към финалистите.

Награден с “Австрийската награда за високи постижения в областта на доставките” за 2011 г.

Австрийската асоциация за управление на материалите, покупки и логистика (BMÖ) връчи на Kellner & Kunz Австрийската награда за отлични постижения в областта на доставките за 2011 г., която публично отличава цялостни и устойчиви изключителни решения по веригата на стойността от страна на доставчика и купувача. Kellner & Kunz получи наградата за пазарно ориентираното и образцово препроектиране на веригата от логистични процеси в новия логистичен център във Велс.

Водещи компании Австрия

Kellner & Kunz е част от мрежата на реномираните “Водещи компании Австрия.

Наградата за водеща компания потвърждава икономическата и иновативна позиция на Kellner & Kunz като примерна австрийска компания. Платформата “Водещи компании Австрия” е перфектно функционираща мрежа от австрийски бизнес лидери и се счита за сътрудничество между най-добрите австрийски компании. Тези предприятия са стълбовете на австрийската икономика: те осигуряват работни места и гарантират растеж и конкурентоспособност.

TÜV Сертифициране по ISO 9001

Сертифициращият орган TÜV SÜD Management Service GmbH удостоверява, че Kellner & Kunz е въвела система за управление на качеството за дистрибуция на винтове, инструменти, стандартни части и предоставяне на услуги за управление на C-компоненти, включително и на местоположенията, и че тази система се проверява постоянно за подобряване.

Удостоена с националния герб на Австрия

През 1998 г. на Kellner & Kunz AG е присъден Националният герб. Досега около 1400 компании са получили тази награда за изключителните си услуги за австрийската икономика. По този начин нашата компания играе водеща роля в съответния сектор на икономиката.

Награда за иновации Занаятчийство 2017

От многобройните кандидатури Kellner & Kunz успя да спечели с иновативна услуга на търговския занаятчийски панаир Handwerk във Велс през 2017 г.

Експертното жури награждава “RECA iSTORAGE solution” на Kellner & Kunz AG. Журито подчерта особено високото ниво на обслужване във връзка с логистиката, както и разнообразните възможности за приложение от страна на клиента. Едно добре обмислено цялостно решение, което предлага намаляване на разходите чрез оптимизиране на процесите. Подадените документи бяха оценени по три критерия: Иновация – Полза – Пазарен успех/възможност.
>> повече информация

Контакт
Контакт
Затоври
трябва да приемете бисквитките, за да използвате този формуляр
Вашето лице за контакт:
Ралица Дичева
Ралица Дичева
Администрация
Марио Иванов
Марио Иванов
Търговски Представител, гр.София
Николай Исаев
Николай Исаев
Търговски Представител, гр.София
Тодор Петков
Тодор Петков
Търговски Представител, гр.Пловдив
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Търговски Представител, гр.Пловдив
Радослав Бобадалиев
Радослав Бобадалиев
Търговски Представител, гр.Шумен
Христо Димитров
Христо Димитров
Търговски Представител, гр.Казанлък
Калоян Гюрецов
Калоян Гюрецов
Търговски Представител, гр.Плевен
Александър Чоканов
Александър Чоканов
Търговски Представител, гр.Плевен
Божидар Лалчев
Божидар Лалчев
Търговски Представител, гр.Стара Загора
Владислав Великов
Владислав Великов
Търговски Представител, гр.Бургас
Юлия Генчева
Юлия Генчева
Администрация
Владислав Петков
Владислав Петков
Търговски Представител, гр.София
Красимир Методиев
Красимир Методиев
Търговски Представител, гр.София
Драгомир Манчев
Драгомир Манчев
Търговски Представител, гр.София
Петя Цанкова
Петя Цанкова
Администрация
Никола Паунов
Никола Паунов
Регионален Мениджър, обл.Пловдив
Красимир Дончев
Красимир Дончев
Генерален Директор, Река България
Река България
Река България
Моля, потвърдете, че не сте робот!
Благодарим Ви за съобщението!
Вашето лице за контакт ще се свърже с Вас скоро.

Целият ни асортимент
сърфиране онлайн

Инструменти
Инструменти
към Каталога
Скрепителна техника
Скрепителна техника
към Каталога
Строителство
Строителство
Download
цялата медийна библиотека
цялата медийна библиотека
изтегли Брошурите