Описание на длъжността

КАРИЕРА В ОБЛАСТТА НА ПРОДАЖБИТЕ

Възможности за кариера

Сърцето ви бие за продажбите?

Независимо дали сте още в началото на кариерата си и искате да придобиете първия си професионален опит в Река България или вече имате няколко години професионален опит – вие сте добре дошли при нас!

Независимо дали става дума за специалисти по продажби за нашите индустриални клиенти или за търговски персонал за нашите занаятчийски клиенти: Като компания за продажби и логистика ние винаги търсим ангажирани специалисти и перспективни млади професионалисти. Какво е важно, за да постигнете успех в продажбите при нас? Страст! Страст към работата с хора, с нашите продукти и с ежедневните предизвикателства.

В река България можете да очаквате задачи от най-различни области на продажбите, но винаги в непосредствена близост до нашите клиенти от промишлеността и търговията. Очакваме Вашия опит, ноу-хау и ентусиазъм за вълнуващи отговорности в една успешна международна група от компании.

Имаме големи планове за бъдещето – елате и се присъединете към нашия екип!

Работа в офиса
Обслужване на място
Ключови клиенти
Работа в офиса
Кариерни възможности, разнообразни като гамата от наши продукти

В Река България има много възможности да вървите по собствен път. От вътрешнотърговско обслужване, през телефонни продажби, до обслужване на индустриални клиенти. От персонала на проекта до управлението на клиентите. В Река България винаги търсим отдадени професионалисти и амбициозни млади таланти.

Вълнуващи задачи

В офиса сте надежден координатор и специалист по числата – както в индивидуалната поддръжка на нашите търговски клиенти, така и в обширната поддръжка на процесите на нашите индустриални клиенти – при нас получавате възможност да работите самостоятелно и на своя отговорност.

Какво е важно, за да успеете при нас?  Самоотговорност, независимост и ангажираност. Търсим колеги, които се забавляват и изпитват страст към професията си. Имаме амбициозни планове за бъдещето и предлагаме вълнуващи области на отговорност в успешна международна група от компании.

Обслужване на място
Работата на терен е Вашата страст?

Занаятите са Вашата страст? Тогава нашето бизнес звено “Занаят” е точното място за Вас! Търсим страстни търговци, които обичат да продават и се интересуват от света на инструментите и винтовете. Повече от 20 колеги в цяла България ще Ви помогнат и посъветват, ако след солидно вътрешно обучение искате да разширите територията си самостоятелно и на своя отговорност и да започнете кариерата си.

Вие сте в началото на кариера в сферата на продажбите? Дори и без конкретен опит в практическите продажби, ние Ви даваме възможност да съчетаете страстта си към инструментите и професионалната работа с хора. Ако имате технически умения, завършили сте професионално обучение и обичате да общувате и да продавате, елате и се присъединете към нашия екип! Ние ще Ви подкрепим по пътя Ви към превръщането Ви в компетентен и надежден търговски представител.

Ключови клиенти
Цялостната подкрепа на нашите средни предприятия

Цялостната подкрепа на нашите средни клиенти е отговорност на нашия мениджър ключови клиенти. Ако разбирате процесите и нуждите на нашите клиенти и все пак искате да сте близо до хората, това е правилният екип за Вас. Нашите колеги се грижат за малките и средните предприятия с индивидуални и персонализирани решения.

Възприемате ли се повече като доставчик на услуги и имате ли вече опит в продажбите? Големите индустриални компании са Вашият свят? Перфектно! Присъединете се към нашия индустриален екип! Ако се интересувате от процесите на нашите известни индустриални клиенти и ги разбирате, ние имаме подходящата работа за Вас! Като надежден партньор за Индустрия 4.0. ние виждаме процесите и веригите за доставки на нашите клиенти и предлагаме персонализирани решения. Докато вътрешният ни екип по продажбите дърпа конците на заден план, Вие сте лицето за директен контакт с нашите клиенти на място. Вълнуващите предизвикателства и разнообразните задачи са гарантирани тук!

Предимства

Какво прави работата с нас толкова специална?

Има много причини за това! Наред с други неща, нашата семейна работна атмосфера, сплотеността на екипа и, не на последно място, многобройните ползи и предложения за нашите служители.

Vorstand Christoph Scharinger Vorstand Christoph Scharinger Vorstand Christoph Scharinger Vorstand Christoph Scharinger
Съвет на директорите Kellner & Kunz AG

Ние предлагаме на нашите клиенти висококачествени маркови продукти и иновативни услуги в областта на управлението на С-части за все по-сложни пазари. Нашите дигитални клонове за продажби са ясен знак за бъдещето и осигуряват по-нататъшното ни разрастване.

Кристоф Шарингер, Магистър Бизнес Администрация
Контакт
Контакт
Затоври
трябва да приемете бисквитките, за да използвате този формуляр
Вашето лице за контакт:
Ралица Дичева
Ралица Дичева
Администрация
Марио Иванов
Марио Иванов
Търговски Представител, гр.София
Николай Исаев
Николай Исаев
Търговски Представител, гр.София
Тодор Петков
Тодор Петков
Търговски Представител, гр.Пловдив
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Търговски Представител, гр.Пловдив
Радослав Бобадалиев
Радослав Бобадалиев
Търговски Представител, гр.Шумен
Христо Димитров
Христо Димитров
Търговски Представител, гр.Казанлък
Калоян Гюрецов
Калоян Гюрецов
Търговски Представител, гр.Плевен
Александър Чоканов
Александър Чоканов
Търговски Представител, гр.Плевен
Божидар Лалчев
Божидар Лалчев
Търговски Представител, гр.Стара Загора
Владислав Великов
Владислав Великов
Търговски Представител, гр.Бургас
Юлия Генчева
Юлия Генчева
Администрация
Владислав Петков
Владислав Петков
Търговски Представител, гр.София
Красимир Методиев
Красимир Методиев
Търговски Представител, гр.София
Драгомир Манчев
Драгомир Манчев
Търговски Представител, гр.София
Петя Цанкова
Петя Цанкова
Администрация
Никола Паунов
Никола Паунов
Регионален Мениджър, обл.Пловдив
Красимир Дончев
Красимир Дончев
Генерален Директор, Река България
Река България
Река България
Моля, потвърдете, че не сте робот!
Благодарим Ви за съобщението!
Вашето лице за контакт ще се свърже с Вас скоро.