Нашите Ценности

Етиката е нашия най-висок приоритет

Етиката в концерна Kellner & Kunz и в RECA групата, както и изискванията за качество, проактивно отношение към опазването на околната среда, устойчивият мениджмът се ползват с най-висок приоритет по отношение на отговорност от страна на служителите и всички оперативни процеси.

Управителите на Kellner & Kunz, както и ръководителите на всички предприятия от RECA групата, се обявяват изключително за честна конкуренция, както и за спазването на всички закони, особено по отношение на корупцията, подкупи и ценови договорки, които категорично се отхвърлят и по никакъв начин не се толерират.

Kellner & Kunz AG разполага с редица директиви, в които недвусмислено са формулирани препоръки за етично поведение. Всеки един служител бива надлежно информиран и обучен.

Ефективни директиви и превантивни мерки

Ефективни директиви по отношение на сигурността, адекватна организация, както и хората, които спазват тези директиви са определящи фактори и допринасят за успешното развитие на концерна!

„Кодът за етично поведение се ползва с най-висок приоритет в нашето предприятие. Провеждащите се обучения на Офицера по Етика и нашата вътрешна система осигуряват спазването на правилата и законите."

Маг. Астрид Зигел (Управител, Kellner & Kunz AG)

RECA Group

Интересувате се от международните дъщерни фирми на RECA групата?

тук ще намерите платформата на RECA Group!

Контакт

Имате още въпроси или търсите подходящ консултант? Тогава просто се свържете с нас.

към формуляра за контакти

Посетете ни и тук

Освен глобалното интернет представяне на RECA, на нашия Youtube канал ще намерите и много видеа за света на RECA.