Кариера

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Към портала за работа
Защо Kellner & Kunz?

Предлагаме възможности за развитие

С почти 100-годишна история на компанията и 11 международни локации Kellner & Kunz Group предлага перфектната комбинация от традиционна компания и международна група. Дългосрочното сътрудничество с нашите служители е наш основен приоритет. За да постигне това, Kellner & Кунц се фокусира не само върху работата в екип, но и върху индивидуалното признаване и оценяване на всеки служител.

Много предимства
В Kellner & Kunz има възможност за участие в различни мерки за допълнително обучение, както и за получаване на индивидуални бонуси, свързани с резултатите. Офертата се допълва от широки социални придобивки, като застраховка срещу злополука, субсидирани вноски за допълнително осигуряване, както и спортни и здравни програми. За доброто физическо състояние на гостите се грижат ресторант за персонала в централата на хотел Wels и безплатни пресни плодове всеки ден.

ПРЕДИМСТВА

Какво предлагаме

Допълнително обучение
Ученето през целия живот е много важно за нас. Чрез електронно обучение и обучение в класната стая… Ученето през целия живот е много важно за нас. С помощта на електронно обучение и обучение в класната стая възможностите ви за развитие са неограничени.
Служебна столова
В централата във Велс фирмената ни столова е отворена за вас по време на обяд, където можете да … По време на обяд в централата във Велс за вас е отворена фирмената столова, където всеки ден можете да избирате от разнообразни и прясно приготвени менюта.
Оборудване
В зависимост от позицията и длъжността ви ще ви предоставим например служебни мобилни телефони, … В зависимост от позицията и длъжността ви предоставяме служебен мобилен телефон, преносим компютър, iPad, служебен автомобил или работно облекло, например.
Движение
Насърчаваме забавните упражнения и участваме заедно в спортни събития, като например … Насърчаваме удоволствието от физическите упражнения и участваме заедно в спортни събития, като например Wels Business Run В компанията предлагаме курсове по йога, упражнения за гръб и др.
Здравен мениджмънт
Здравето на нашите служители е близо до сърцата ни. Независимо дали става въпрос за хранителни или Здравето на нашите служители е близо до сърцата ни. Независимо дали става въпрос за курсове по хранене или други здравни курсове – ние предлагаме много социални придобивки, като например застраховка срещу злополука, благоприятно допълнително здравно осигуряване с месечна фирмена надбавка.
Събития
Съвместни фирмени излети, партита за поставяне на рекорди или ски екскурзии – всичко това е част от … Съвместните фирмени излети, празненствата за поставяне на рекорди или ски екскурзиите са част от нашата корпоративна култура.
Дялово участие в печалбата
Нашият успех е вашият успех. Има бонуси и премии за постигнати резултати, коледен подарък… Нашият успех е вашият успех. Има бонуси и премии за постигнати резултати, коледен подарък, торти с пелени по случай раждане и много други.
Грижи за деца
С “RECA дребосъци” предлагаме на родителите целогодишна грижа за фирмени деца на място … С “RECA дребосъци” предлагаме на родителите целогодишна грижа за фирмени деца в предприятието във Велс. Освен това децата на служителите могат да се възползват от вълнуваща програма в нашата лятна грижа “RECA kids”.

Избор на работодател

This video is provided via YouTube. Viewing this may result in YouTube collecting information about your visit on our website. By clicking the play button you accept YouTube’s privacy policy.
Kellner & Kunz

Нашите ценности и култура

01. СВЪРЗВА
Река България се разраства и е здраво стъпила на земята. Ние сме надежден работодател от много поколения насам.
02. РАБОТИ
Река България е символ на честност, надеждност и човечност. За нас е важен човекът – независимо от пол, възраст, произход и вяра.
03. ВДЪХНОВЯВА
Откритост и прямота – това ни отличава. Плоската йерархия характеризира нашето сътрудничество във времена на дигитализация и бързи темпове.
Контакт
Контакт
Затоври
трябва да приемете бисквитките, за да използвате този формуляр
Вашето лице за контакт:
Ралица Дичева
Ралица Дичева
Администрация
Марио Иванов
Марио Иванов
Търговски Представител, гр.София
Николай Исаев
Николай Исаев
Търговски Представител, гр.София
Тодор Петков
Тодор Петков
Търговски Представител, гр.Пловдив
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Търговски Представител, гр.Пловдив
Радослав Бобадалиев
Радослав Бобадалиев
Търговски Представител, гр.Шумен
Христо Димитров
Христо Димитров
Търговски Представител, гр.Казанлък
Калоян Гюрецов
Калоян Гюрецов
Търговски Представител, гр.Плевен
Александър Чоканов
Александър Чоканов
Търговски Представител, гр.Плевен
Божидар Лалчев
Божидар Лалчев
Търговски Представител, гр.Стара Загора
Владислав Великов
Владислав Великов
Търговски Представител, гр.Бургас
Юлия Генчева
Юлия Генчева
Администрация
Владислав Петков
Владислав Петков
Търговски Представител, гр.София
Красимир Методиев
Красимир Методиев
Търговски Представител, гр.София
Драгомир Манчев
Драгомир Манчев
Търговски Представител, гр.София
Петя Цанкова
Петя Цанкова
Администрация
Никола Паунов
Никола Паунов
Регионален Мениджър, обл.Пловдив
Красимир Дончев
Красимир Дончев
Генерален Директор, Река България
Река България
Река България
Моля, потвърдете, че не сте робот!
Благодарим Ви за съобщението!
Вашето лице за контакт ще се свърже с Вас скоро.