Логистика

Гъвкави в логистиката

Работата с RECA върви винаги леко, тъй като нашите специалисти фокусират вниманието си върху всеки един детайл. Това се отнася например до нашата логистика.

Винаги в движение

За нас логистиката е повече, отколкото да доставяме стоки от точка А до Б. Под логистика ние разбираме гъвкави концепции, които са насочени към Вашите нужди. Какво се крие за това? Перфектното взаимодействие на мотивирани сътрудници и ултрамодерна складова и превозна техника, както и много креативни специалисти, които никога не се уморяват да променят и да подобряват нещо.

Логистични концепции, съобразени с индивидуалните особености

Ние не откриваме всяка седмица интралогистиката наново, а комбинираме доказани елементи на нашите модулни процеси и ги допълваме, ако е необходимо.

Способност за обезпечаване на доставки

Непрекъсната работа, производителност и ежедневна готовност са перманентно на фокус при нас и по този начин Ви гарантират максимална сигурност за Вашия производствен процес.

Висока степен на обслужване

За да имате Вашите железарски части на стопроцентово разположение. Възможно най-кратки срокове на изпълнение, гарантирани чрез пускането на заданието в действие, ориентирано спрямо срок на доставка според желанието на клиентите, и от автоматизирано динамично приоритезиране във всички области на логистиката.

Разпределени технологии

Заедно с най-модерните понастоящем складови системи и високопроизводителна транспортно-подемна техника, софтуер за складов мениджмънт анализира материалните потоци на всеки 3 секунди и взема нови решения въз основа на получената информация.

Показатели

Ежедневно се доставят до 2.800 поръчки с до 16.000 позиции на поръчки. Следователно всеки ден на спедиторите се предават до 2.800 пакета за изпращане и до 360 палети за изпращане. Ежедневно се доставят общо 82 тона стока.

 

RECA Group

Интересувате се от международните дъщерни фирми на RECA групата?

тук ще намерите платформата на RECA Group!

Контакт

Имате още въпроси или търсите подходящ консултант? Тогава просто се свържете с нас.

към формуляра за контакти

Посетете ни и тук

Освен глобалното интернет представяне на RECA, на нашия Youtube канал ще намерите и много видеа за света на RECA.